Projecten

Ontwikkeling van woon- en werklocaties verschuift de laatste jaren steeds meer van uitbreidingslocaties aan de rand van steden of voorsteden naar herontwikkeling van bestaand vastgoed. Deze trend was enkele jaren geleden al merkbaar en Dekkers Amsterdam heeft hierop ingespeeld.

Of het nu om de aankoop en herontwikkeling van oude spoorweggebouwen gaat, of om de restauratie en herontwikkeling van een monumentaal pand tot appartementen, Dekkers Amsterdam is op deze markten goed thuis.

Onze sterke punten om succesvol bestaande vastgoedobjecten te herontwikkelen zijn:

  • Wij zijn een klein team met korte besluitvormingslijnen;
  • Wij hebben alle benodigde bouwkundige kennis in huis en kunnen snel calculeren of een project haalbaar is;
  • Wij hebben eigen juridische kennis in huis, zodat wij slagvaardig diverse contractvormen kunnen uitwerken;
  • Wij hebben een breed netwerk in de regio Utrecht, van waaruit wij nieuwe projecten krijgen aangeboden en kunnen initiëren;
  • Wij kennen de markt en de regio;
  • Wij zijn creatief en kunnen samen met architecten meedenken om voor een specifieke locatie tot de beste oplossing te komen.

Beleggingen

Onze filosofie bij vastgoed beleggingen gaat uit van een actieve benadering van de klant en het object. Door intensief contact te houden met onze huurders spelen wij voortdurend in op wensen, zoals bijvoorbeeld de behoefte aan meer of minder ruimte in het gebouw.

Een aansprekend voorbeeld hiervan is Apollo Residence in Utrecht. Deze kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van de door Cees Dam ontworpen torenflat werd door Dekkers Amsterdam deels als casco ruimte aangekocht. Ondanks het grote aanbod van kantoren werden snel huurders gevonden voor de nog niet verhuurde casco ruimtes. Voor deze nieuwe huurders werd, samen met interieurarchitecten, een zeer aansprekende ruimte ontworpen en door Dekkers Amsterdam afgebouwd. Budget en planning van de huurder staat daarbij voorop. Beide huurders hadden een harde deadline om de nieuwe ruimte te betrekken, omdat de huur in de oude kantoren was opgezegd. Door snel en slagvaardig te handelen konden deze deadlines gehaald worden.

Beleggingen van Dekkers Amsterdam B.V.

villa_arena_02
apollo_02
kramstate